Referenser

Luja har bidragit till att öka produktionen hos en lång rad sågverk och hyvlerier i Sverige, Norge och Storbritannien. Vi har utvecklat vårt eget koncept inom bandsågsteknik utifrån en lång erfarenhet som vi menar ger oss Nordeuropas bästa kompetens när det gäller optimering av bandsågar.

Det kan ju alla säga. Därför är vi stolta över att kunna ge ordet till flera av våra kunder. I menyn till vänster kan du välja mellan olika kundfall, som öppenhjärtligt berättar om resultaten av samarbetet med Luja Sawtech.
Trevlig läsning!

Sagt om LUJA® Sawtech:

“Det har varit ett extremt väl utfört arbete. LUJA har följt upp föredömligt. De har varit tydliga, och har levererat det de lovat. De är inte bara säljare, utan levererar faktiskt det de utlovar.”
Kristian Hasås, Hasås - Läs mer

“Luja är bra på att hitta de små detaljerna som gör skillnad. Det är något som vi inte har upplevt på samma sätt tidigare, och det har haft stor betydelse.”
Stein Stensløkken Eriksen, Moelven Østerdalsbruket - Läs mer

“Vi har 400 färre sågbladsbyten om året nu.”
Anders Eriksson, Vida Urshult - Läs mer

“Luja smörjsystem är den mest framtidssäkra och moderna lösningen.”
Kjell Nybakke, Begna Bruk - Läs mer

“Matningshastigheten har ökat med 20 procent, har halverat vår förbrukning av sågband på sågen.”
Brian Pugh, Pontrilas Sawmills - Läs mer

“Det är ett bättre flöde i produktionen, som kör mer driftsäkert nu än tidigare. Dessutom har vi färre problem med sågbladet, som inte spricker och sågar krokigt.”
Øyvind Løvåsen, Moelven Trysil AS - Läs mer

“Jag trodde inte att vår bandsåg kunde köra så bra. Jag har tidigare haft problem med kroksågning, men alla våra problem med bandsågen är helt borta nu.”
Lars Bønøgård, Stangeskovene - Läs mer

“LUJA slipade hjulen på sågen och monterade starkare och bättre bladstyrning. Det gav oss ett resultat som var långt bättre än vad vi hade hoppats på.”
Anders Josefsson, Lida Timber - Läs mer

“Vår investering i LUJA har tjänat in sig på mycket kort tid. Vi har fått mer precisa produkter från sågen och därför utnyttjar vi råvaran bättre, vi får finare ytor och våra bandsågar fungerar generellt helt enkelt bara bättre.”
Mikael Persson, Varberg Timber - Läs mer